gemeenthuisgemeenteschoolkerkstraatRupel en Netestatiekasteel Tiburzwemdokzusterschool

Activiteitenhand


Rumst en Nederland, wandelen langs onverwachte raakpunten


De wandelbrochure bestaat uit een wandellus van ongeveer 8,5 km. Deze kan halfweg de route worden uitgebreid met 3 km extra. Het vertrek en eindpunt ligt aan het gemeentelijk park in Rumst aan de "Drie rivieren".

Al wandelend komt u een aantal plaatsten tegen waar er een geschiedkundige band is geweest tussen Rumst en Nederland. Daarnaast worden ook nog heel wat historische weetjes verteld over hetzelfde onderwerp. Alles is opgesteld in een zeer vlot leesbaar geheel.

De brochure wordt te koop aangeboden aan de prijs van 2 euro en is verkrijgbaar op het gemeentehuis van Rumst, op de dienst Toerisme Rupelstreek in de Schommelei in Boom, bij de wandelvereniging de Kleitrappers in Terhagen, in het museum Rupelklei in Terhagen en bij Rumesta

Indien gewenst kan Rumesta u de brochure toezenden. Daarvoor schrijft u 3,5 euro (inclusief verzendingskosten) over op rekening nr. BE72 2930 2845 5916 van de Geschiedkundige Kring Rumesta VZW, Pierstraat 405 - 2840 Reet, met de vermelding "wandelbrochure"


| Contact Rumesta| Webmaster | ©2007-2015 Rumesta |